Splošni pogoji

Objavljeno 31. julija 2019

Dobrodošli na spletni strani www.optika-paka.si, ki jo upravlja družba Optika Paka, d.o.o., registrirana v Sloveniji z matično številko 8449635000 (»Optika Paka«).

Pred vami so Splošni pogoji uporabe te spletne strani (»Splošni pogoji«). Njihov namen je predstaviti temeljne pravice in obveznosti, ki veljajo med vami kot obiskovalcem in nami kot upravljavcem te spletne strani. Splošni pogoji so sestavljeni v skladu s slovensko in evropsko zakonodajo ter veljajo za vsakogar, ki obišče našo spletno stran. Seznanitev s Splošnimi pogoji je pomembna zato, da te spletne strani ne boste uporabljali v kakršen koli nezakonit, protipraven, neetičen ali nedosleden namen.

Prosimo, preberite celoten razdelek in ne ukrepajte, dokler se niste z njim seznanili.

Če vam katera koli določba teh Splošnih pogojev ni povsem razumljiva, vam svetujemo, da se pred začetkom uporabe te spletne strani posvetujete z nami. Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vprašanja ter skupaj razrešili morebitne dvome. Na voljo smo vam na e-poštnem naslovu [email protected]. Priporočamo vam, da občasno pregledate veljavne Splošne pogoje in Obvestilo o Zasebnosti, saj navedena dokumenta skupaj tvorita dogovor med vami in nami glede uporabe te spletne strani.

Namen spletnega mesta Optika Paka www.optika-paka.si je predstaviti projekte, dela, storitve, partnerje in povezave Optika Paka ter predstaviti nadaljnje potencialno poslovno sodelovanje z zainteresiranimi stranmi. Ta spletna stran je zgolj informativne narave in ne ustvarja nobenih pogodbenih obveznosti med našim podjetjem in vami kot prejemnikom naših Splošnih pogojev in/ali obiskovalcem naše spletne strani. Ta dokument ni pravno zavezujoč ali izvršljiv s strani prej omenjenega prejemnika zoper podjetje/ekipe, ki stoji in/ali vodi podjetje Optika Paka.

Splošni pogoji Optika Paka in spletno mesto Optika Paka ne veljajo za vseobsegajoče in morebiti ne vsebujejo vseh informacij, ki jih morda želite najti pri pregledu spletnega mesta podjetja.

VELJAVNA ZAKONODAJA Za vsa vprašanja glede veljavnosti in razlage teh Splošnih pogojev se uporablja pravo Republike Slovenije. Morebitne spore, nastale zaradi kršitev teh Splošnih pogojev, Forach Labs rešuje po mirni poti. Kadar to ni mogoče, je za reševanje sporov pristojno stvarno sodišče v Ljubljani.

Optika Paka, njeni ustanovitelji, člani skupine in katere koli tretje osebe, vključene v podjetje Optika Paka, ne jamčijo in ne prevzemajo nobene pravne odgovornosti, ki bi izhajala iz Splošnih pogojev in z njimi povezanimi dokumenti, ali je povezana z natančnostjo, zanesljivostjo ali popolnostjo katerega koli določila oz. izjave, vsebovane v tem dokumentu.

SPREJETJE SPLOŠNIH POGOJEV UPORABE V trenutku, ko pričnete s samostojno uporabo te spletne strani, velja, da ste sprejeli vsebino teh Splošnih pogojev. Ti Splošni pogoji veljajo izključno za uporabo te spletne strani in ne urejajo nobenih drugih pravnih razmerij med vami in nami. Edini namen tega dokumenta in vseh ostalih informacij na naši spletni strani je zagotoviti ustrezne in razumne informacije o našem delu in projektih, ki jih izvajamo. Posredovani podatki so splošne narave in niso značilni za vas Uporabnika ali koga drugega. Na podlagi informacij, predstavljenih v tem dokumentu in/ali na spletnem mestu Optika Paka, ne bi smeli sprejemati nobenih odločitev, ne da bi se prej lotili skbnega neodvisnega pregleda in posvetovanja s strokovnjakom, v kolikor se vam zdi to potrebno. Zavedate se, da uporabljate vse informacije, ki so na voljo na tej spletni strani, na lastno odgovornost.

SPREMEMBE SPLOŠNIH POGOJEV Informacije, navedene v tem dokumentu in/ali na spletnem mestu Optika Paka www.optika-paka.si, se lahko spremenijo iz katerega koli razloga in morda niso izčrpne. V takih primerih si pridržujemo pravico do spremembe brez predhodnega obvestila. Optika Paka vas ni dolžan obvestiti o dejstvu ali vsebini kakršnih koli sprememb, zato izrecno priporočamo, da občasno pregledate Splošne pogoje, da vidite, kaj se je morda spremenilo. Če dvomite o dejanju, ki bi ga morali izvesti, se posvetujte s svojim pravnim ali drugim strokovnim svetovalcem in se takoj umaknite s spletne strani Optika Paka. Če se vam zdijo določeni spremenjeni Splošni pogoji za vas neprimerni, vam svetujemo, da spletnega mesta od tega trenutka naprej ne uporabljate več.

Informacije, vsebovane v tem dokumentu, se lahko občasno prevedejo v jezike, ki niso slovenščina, ali pa se uporabijo med pisno ali ustno komunikacijo z obstoječimi in bodočimi strankami, partnerji, itd. V primeru navzkrižja ali neskladnosti med takimi prevodi in komunikacijami ter v tem slovenskem jeziku bodo veljale določbe našega izvirnega dokumenta v angleškem jeziku.

KRŠITVE SPLOŠNIH POGOJEV UPORABE V našem interesu je, da vam ta spletna stran nudi prijetno uporabniško izkušnjo, kar je mogoče doseči tako, da se stran uporablja v skladu s temi Splošnimi pogoji. Zato si v primeru kršitve teh Splošnih pogojev in/ali nepooblaščene uporabe tega spletnega mesta pridržujemo pravico do ukrepanja na način, ki se nam zdi primeren, npr. s prijavo domnevnih nezakonitih dejanj pristojnim organom ali drugim pooblaščenim subjektom. Če je to potrebno ali tako zahteva veljavna zakonodaja, bodo zgoraj navedenim organom razkriti vsi potrebni podatki, npr. imena, e-poštne naslove, IP naslove, zgodovino iskanja itd., v skladu z našo politiko zasebnosti.

AVTORSKE PRAVICE Vsebina te spletne strani je avtorsko delo Optika Paka podjetja in kot taka predmet avtorske in druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Poleg besedil in podatkov na spletni strani sodi med pravno varovano lastnino tudi delna grafična podoba (slike in ostali grafični elementi). Nekatere uporabljene slike so Royalty-Free slike, na katerih Optika Paka nima lastništva. Imetnik avtorskih pravic v zvezi s to spletno stranjo je izključno Optika Paka, razen za grafične oblike prej omenjene. Uporabniku naše spletne strani pa podeljujemo osebno, omejeno, neizključno in neprenosljivo pravico do nekomercialne uporabe spletne strani v skladu s temi Splošnimi pogoji. Nekomercialna uporaba dovoljuje uporabo dokumentov na spletni strani le za vašo osebno uporabo, pri čemer morajo dokumenti ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Zgolj izjemoma, kadar podamo izrecno pisno soglasje, se lahko kopiranje, prepisovanje in spreminjanje oz. drugačno razširjanje informacij dovoli tudi v komercialne namene.

OMEJITEV ODGOVORNOSTI Trudimo se, da bi bile informacije na tej spletni strani čim bolj natančne in aktualne; vendar vseeno upoštevajte, da so vsa besedila zgolj informativnega značaja. Spletna stran z vsemi svojimi aplikacijami je dostopna neprekinjeno (24 ur na dan, 365 dni na leto), razen v primeru dogodkov, ki niso pod našim nadzorom, višje sile ali iz tehničnih razlogov. Opozorimo vas, da to spletno mesto uporabljate na lastno odgovornost. Niti mi, niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri ustvarjanju tega spletnega mesta, nismo odgovorni za škodo in/ali izgubo dobička, ki bi lahko nastala iz naslednjih razlogov: zaradi vaše uporabe netočnih ali nepopolnih podatkov; kot posledica dogodka, ki je izven našega nadzora, ali dogodka, ki se mu ni mogoče izogniti, ga ni mogoče ustaviti ali preprečiti; zaradi občasnega nedelovanja spletnega mesta; zaradi podatkov, pridobljenih s spletnimi povezavami, ki so objavljene na našem spletnem mestu, vendar niso v naši lasti. Priporočamo vam, da si zagotovite ustrezne ukrepe za zaščito programske opreme za neprekinjen in varen dostop do podatkov.

KONTAKT Če imate glede teh Splošnih pogojev kakršno koli vprašanje, smo vam na voljo na [email protected]

Deli na socialnih omrežjih
blog

Ostale novice

Lacus, egestas enim ut quis risus nullamib cursus fermentum viverra tellus