SVETOVNO PRIZNANA

Essilor stekla

PROGRESIVNA STEKJLA

VARILUX

Varilux so večžariščna stekla. To pomeni, da lahko za razliko od enožariščnih stekel udobno vidite na blizu, na daleč in povsod vmes. Za uporabnike, starejše od 45 let.

Varilux® so progresivna stekla, kar pomeni, da jih sestavljajo tri vidne cone: na blizu, na srednji razdalji in na daleč. Leta 1959 smo izumili prvo progresivno steklo na svetu, Varilux®. Od takrat smo neprestano vlagamo v inovacije in nove tehnologije, da bi zagotovili maksimalno udobje vida – to potrjuje kar 96-odstotkov zadovoljnih uporabnikov Varilux® stekel. Spoznajte in izberite želeno obliko Varilux stekla.

Play Video
Play Video
ENOŽARIŠČNA STEKLA

EYEZEN

V času računalnikov, pametnih ur in telefonov potrebujemo očala, ki bolj kot kadar koli prej podpirajo naša povezana življenja. Preživljanje velikega dela dneva za zasloni je naporno za oči in lahko povzroči naprezanje oči. Eyezen je enožariščno korektivno steklo. Zagotavlja ostrejši vid kot navadna enožariščna stekla in pomaga zmanjšati utrujenost oči. Eyezen je na voljo vsem – ne glede na to, ali imate recept ali želite le očala za dnevno uporabo ob gledanju na zaslone. 

STEKLA ZA VOŽNJO

STREETLIFE

Povečajte kakovost svojega vida za varnejšo vožnjo.

EyeDrive stekla so optimizirana za vožnjo na način, da izboljšajo vaš vid na daljavo in srednjo oddaljenost. Izkusili boste širša vidna polja in udobje, ki omogoča jasen in oster vid skozi ves dan. Zaznajte pomembne informacije v vašem perifernem vidu za varnejše izkušnje pri vožnji, pri čemer lahko hkrati jasno vidite svoj števec in nadzorno ploščo v vozilu.

road trip, travel and old people concept - happy senior couple driving in car
234200647_3014841588766386_6678085126571186935_n
ESSILOR GARANCIJA

Premium garancija kakovosti

Essilor jamči za pristnost svojih izdelkov in zagotavlja garancijo za napake stekel za očala, nastale med proizvodnjo, v materialu in na njihovo dodelavo. Ta garancija velja 2 leti, posebej za stekla s Crizal ali Optifog dodelavo pa velja 3 leta. Garancija na fotoobčutljiva stekla Transitions, to je na njihove fotoobčutljive lastnosti, velja 2 leti. Reklamirana stekla se lahko zamenjajo za druga stekla enake dioptrije, materiala in dodelave.

KAJ ponujamo

Naše storitve

Obiščite nas in investirajte v svoj vid. 

Ponujamo najkakovostnejše proizvajalce stekel in strokoven in osebni pristop.

Stekla, ki jih izberete vam izdelamo pri nas še isti dan.

Opravite brezplačen pregled za očala in poskrbite za svoj vid.